STEP 1
hb
1. Get Quote2. Book3. Confirm
hw
Tipoa Car Hire

Choose language    
Croatian Český Dansk Dutch English Eesti suomi Français Deutsch Ελληνικά Magyar Italiano 日本語 Nihongo Latviešu Lietuvių norsk Polski Português Română Русский Español Svenska Swiss Türkçe


USA RESIDENTS
booking USA Locations
click here


Car Hire Destinations in Spain

Car Hire Location in Spain


Apr 12, 2012

Tipoa Car Hire Location in Spain

Retype the city name to view more offices
Sinun autonvuokrasi voi maksaa vähemmän päivältä kuin siirtyminen lentokentältä hotellillesi!!

Joten hyödynnä nämä halpa vuokrahinnat ja tutustu Espanjan itäiseen rantaviivaan, jossa Valencia on suurin kaupunki.

Se on tunnettu maailman laajuisesti kaupungin hedelmä & merikulku teollisuudesta, Valencian FC:sta, ja Fallas juhlista, Valencia on myös syntymäpaikka espanjan kansainväliselle ruokalajille: Paella.

On paikkoja mitä et voi jättää väliin kun tutustut tähän alueeseen Tipoa vuokra-autolla kuten rannat, museot, akvaariot ja vanha kaupunki mistä löydät mahtavan katedraalin.

Voit joko hakea vuokra-autosi Valencian keskustasta, juna-asemalta tai lentokentältä, voit myös aina ajaa ja tutustua muihin paikkoihin kuten Barcelona tai Alicante ja Denia (Costa Blanca) mitkä eivät ole niin kaukana.

Tipoan autonvuokraus tarjoajilla on sivukonttoreita monilla strategisilla paikoilla ja ne ovat auki normaaleihin toimisto aukioloaikoihin, lentokentät ovat tietysti avoinna kauemmin, ja kesällä 24 tuntia päivässä.

Ole hyvä ja tarkista aukioloajat Tipoan nettisivuilta.

Tipoan autonvuokraus tarjoajilla on sivukonttoreita monilla strategisilla paikoilla ja ne ovat auki normaaleihin toimisto aukioloaikoihin, lentokentät ovat tietysti avoinna kauemmin, ja kesällä 24 tuntia päivässä.

Ole hyvä ja huomio että Valencian lentokentällä on tällä hetkellä paljon tietöitä joten me neuvomme sinua olemaan tarkkana A3 moottoritiellä sillä liittymissä V11 ja V30 teillä on paljon tietöitä ja se voi hämätä ajaessa.

Jos lähestyt Valenciaa moottoritieltä A7 joko pohjoisesta (Ranska, Barcelona...) tai etelästä (Murcia, Alicante...) sinun ei tarvitse kulkea Valencian kaupungin läpi eikä jäädä jumiin liikenneruuhkiin sillä uusi osa tätä A7 moottoritietä ympäröi koko Valencian aluetta.

Ole hyvä ja huomi että nopeusrajoitus tällä 8km tiellä on 100km/tunnissa.

Kun ajat vuokra-autoasi Valenciassa, ehkä tarvitset GPS-laitteen, löytääksesi tiesi perille erityisiin paikkoihin.

Voi olla että tarvitset myös lisävarusteita kuten lastenistuimen.

Jos niin ole hyvä ja varaa nämä ekstrat onlinessä VAIHE 3:ssa online varaus prosessissa.

Tarkista että kirjautat hakutoimiston kontaktin kun haet kulkuneuvosi jos tarvitset apua tai neuvoa vuokra-autosi suhteen.

Voit saada tukea 24/7 vuokrasopimuksesi ajan ja jälkeenpäin: Sinun täytyy vain opastaa meidän UKK sivuilla Usein Kysyttyjä Kysymyksiä

Tärkeä tiedoitus: Ole varovainen Täysi Polttoaine käytäntö politiikasta espanjalaisissa Autonvuokraus yhtiöissä

Useimmat vuokra-auton yritykset valitsevat täysi/tyhjä polttoaine palautus käytännön 3:en tai yli 3:en päivän vuokrasopimuksissa.

Ole hyvä ja klikkaa tästä Tipoan Herra Vinkin animaatioon mikä selittää tämän sinulle.

Meidän UKK sivulla on osa mikä seloistaa polttoaine käytännöstä ja kuinka se voi vaikuttaa sinuun ja kuinka voit päättää minkä autoyhtiön ja kokoisen auton haluat valita, sillä tämä myös vaikuttaa siihen minkälaisen polttoaine käytännön sinulle tarjotaan.

International Car Hire car hire destinations by countryPopular Airports popular airports for car rentalPopular Train Station popular railway stations with car hirePopular Ferry Ports popular ferry ports with rental carsHotel Delivery hotel and free rental car delivery services
Copyright © 2020 Tipoa Car Hire. All rights reserved. | Privacy Policy | Sitemap
tw