trin 1
hb
1. Få forspørgsel2. Bestil3. Bekræft
hw
Tipoa Biludlejning

Choose language    
Croatian Český Dansk Dutch English Eesti suomi Français Deutsch Ελληνικά Magyar Italiano 日本語 Nihongo Latviešu Lietuvių norsk Polski Português Română Русский Español Svenska Swiss Türkçe


US. Beboer
reserver US. Lokationer
Klik her


udlejningspriser destinationer i France

Udlejningskontorer i France


Apr 9, 2013

Tipoa Udlejningskontorer i France

Skriv bynavnet igen for at se flere kontorer
Paris Orly Lufthavn (ORY) er beliggende delvist i Orly og delvist i Villeneuve-le-Roi, syd for Paris, Frankrig.

Den har fly afgange til byer i Europa, Mellemøsten, Afrika, Caribien og Nordamerika.

Før opførelsen af ​​Charles de Gaulle International Airport, var Orly den største lufthavn i Paris.
Selv med skift i de fleste internationl trafik til Charles de Gaulle International Airport, forbliver Orly den travleste franske lufthavn for indenrigstrafik og den anden travleste franske lufthavn samlet i relation til passagertal.

Orly Lufthavn har to terminaler: vest og syd.
De er knyttet til Paris af motorveje, Air France busser, RATP busser (kaldet Orlybus) og Orlyval automatisk Metro Service, som har forbindelse til Antony (Paris RER) station.

Et sporvogns link er planlagt for den nærmeste fremtid. Orly Lufthavn er forbundet til A6 autoroute.

Orly Lufthavn er forbundet med RER B toget (går til Paris og andre destinationer). Orlyval er gratis at bruge mellem de to Orly-terminaler (vest og syd)..

Udlejnings bilen er så let at samle op, som det er at booke så vores kontorer bekvemt placeret tæt på ankomsthallen i Orly lufthavn.

Hvis du ønsker at forlade landet fra en anden lufthavn er det muligt at lave en enkeltbillet.
Vores hjemmeside er tilknyttet de fleste af de store biludlejningsfirmaer i verden og viser tilgængelighed i real-tid, baseret på de søgekriterier, du har indtastet.

Du har derfor direkte adgang til de billigste biludlejningsfirmaer online, og der er ingen grund til at besøge mutiple websites eller vente i telefon call center køer.

International Biludlejning car hire destinations by countryPopulære lufthavne popular airports for car rentalPopulære tog stationer popular railway stations with car hirePopulære færge havne popular ferry ports with rental carsHotel levering hotel and free rental car delivery services
Copyright © 2021 Tipoa Car Hire. Alle rettigheder forbeholdt. | Privacy Policy | Oversigt
tw