STEP 1
hb
1. Get Quote2. Book3. Confirm
hw
Tipoa Car Hire

Choose language    
Croatian Český Dansk Dutch English Eesti suomi Français Deutsch Ελληνικά Magyar Italiano 日本語 Nihongo Latviešu Lietuvių norsk Polski Português Română Русский Español Svenska Swiss Türkçe


USA RESIDENTS
booking USA Locations
click here


Car Hire Destinations in Spain

Car Hire Location in Spain


Jan 19, 2012

Tipoa Car Hire Location in Spain

Retype the city name to view more offices
Malaga flygplats(AGP) ligger 8 km från stadskärnan och har utmärkta flyglinjer till över 60 länder.

Malaga flygplats är den internationella flygplatsen i Andalucia och står för 85 procent av den internationella flygtrafiken samt är den enda som kan erbjuda ett stort val av internationella destinationer.

Flygplatsen, som är ansluten till Costa Del Sol, har dagliga förbindelser till tjugo städer i Spanien och över hundra städer i Europa.

Direktflyg drivs även till Afrika, Mellan Östern och Nord America.


Malaga flygplats har för närvarande tre terminaler. De ligger alla intill varann. Den har också generell aviations terminal och en gods terminal.Tilsammans har de 164 check-in diskar och 84 boarding gates varav 26 rutinflyg.Även om vissa flygbolag har check-in diskar i vissa terminaler så avgår alla flyg från terminal 3.
När den nya terminalen öppnade så förändrades terminal 2. Väntsalen för ankommande stängdes av för att passagerare skulle kunna ta sig mellan terminalerna för anslutande flyg. Det mesta av korridoren stängdes och en ny del byggdes, den har nu en ny passkontroll och nya rulltrappor.

Kör anvisningar
Infarten till flygplatsen från Malaga går via väg A7 mot Algeciras.Ta avfart 235 mot Torremolinos och från väg MA-21 ta avfarten till flygplatsen. Från städer längs Costa del Sol kör du väg A7 mot Malaga och ta avfart 229 mot San Julian. Från denna avfart tar du väg MA-21 mot flygplatsen.

Parkering
Parkeringar finns tillgängliga utanför båda terminalerna; båda erbjuder kort-tids parkering.Utanför terminal 2 finns både utomhusparkering och inomhusparkering medans lång-tids parkering (mer än 4 dagar) finns vid terminal 1.

Hyrbil
Malaga flygplats är portalen till Costa del Sol, den mest kända av de spanska kuststräckorna och ett spännande område att utforska med en billig hyrbil.
Då de flesta besökare hit ankommer via Malaga flygplats(AGP) så finns det ett stort urval av hyrbilar och leverantörer att välja mellan och börja din semester utan bekymmer. Hyrbil är ett överkomligt sätt att skaffa dig rörelsefrihet.
Att boka i förväg är alternativet för att få det bästa möjliga priset, vare sig om du letar efter en familjebil, en ekonomisk småbil, minibuss eller en jeep. Även cabrioletter och bilar med automatisk växellåda blir uppbokade tidigt, så ju tidigare du bokar ju större valfrihet och desto bättre pris.

Bränsle
Tipoa Car Hire och partners kan erbjuda Full ut/Full in hyra. Om du hyr för mindre än 3 dagar kan detta göra en stor skillnad på den totala kostnaden. Om du hyr fler än 3 dagar med policyn full ut/tom in, så kommer det inte ha nämnvärd effekt på total kostnaden, om någon alls.
Klicka här för Tipoa´s Fru Tip´s animation som förklarar detta i detalj.

Bränslepolicy
Var försiktiga med spanska hyrbilsleverantörer som levererar hyrfordonet med full tant och som kräver att fordonet lämnas tillbaka med tom tank.
I detta fall blir du ombedd att betala bränslet i början av hyresperioden och du måste försöka att återlämna fordonet med så tom tank som möjligt då det obrukade bränslet inte återbetalas.
Det kallas för full/tom policy.
Var noga med att läsa de specifika villkor i hyresavtalet då de kan variera mellan leverantörer och platser.

International Car Hire car hire destinations by countryPopular Airports popular airports for car rentalPopular Train Station popular railway stations with car hirePopular Ferry Ports popular ferry ports with rental carsHotel Delivery hotel and free rental car delivery services
Copyright © 2022 Tipoa Car Hire. All rights reserved. | Privacy Policy | Sitemap
tw